نوشته شده توسط : فعال

تزیین و زیباسازی کابین آسانسور در انواع مختلف ساختمان ها به دلیل اهداف و انتظارات متفاوت کاربران، ملاحظات متمایزی دارد. تفاوت های بین این رویکردها در ساختمان های مسکونی، تجاری و اداری عبارتند از:

ساختمان های مسکونی
اجرای تزئینات کابین آسانسور در ساختمان های مسکونی، در درجه اول بر ایجاد محیطی دلپذیر، راحت و زیبا برای ساکنین تمرکز دارد. معمولا باید طرح های رنگی آرام بخش و در عین حال ظریف و نورپردازی ملایم گنجانده شوند. آسانسورهای مسکونی بر حفظ حریم خصوصی تاکید دارند. می توان آن ها را طوری تنظیم کرد که با طراحی داخلی کلی آپارتمان ها یا خانه ها مطابقت داشته باشند. هدف از تزئینات کابین آسانسور در ساختمان های مسکونی، ایجاد یکپارچگی بین کابین آسانسور و فضای کلی خانه است.

ساختمان های تجاری
در ساختمان های تجاری، تزئینات کابین آسانسور، با هدف انعکاس تصویر برند و ارزش های سازمانی انجام می شوند. اگر محل موردنظر شما، یک فروشگاه خرده فروشی، هتل یا رستوران باشد، کابین آسانسور به توسعه تجربه کلی مشتری کمک می کند. توجه به عناصر برندسازی، مانند ترکیب آرم، الگوهای متمایز یا طرح های موضوعی که با هویت شرکت همخوانی دارند، اهمیت بسیاری دارد. نورپردازی، موسیقی و نمایشگرهای بصری، بهتر است برای ایجاد فضایی منحصر به فرد در داخل کابین استفاده شوند.

ساختمان های اداری
کابین آسانسور در ساختمان های اداری بر ایجاد فضای حرفه ای و کارآمد تمرکز دارد. طراحی در این ساختمان ها باید به سمت مینیمالیسم، با پرداخت های شیک، رنگ های خنثی و چیدمان های کاربردی تمایل داشته باشد. اولویت در انجام تزئینات کابین آسانسور، مکان های اداری، با ایمنی، ناوبری آسان و تجربه کاربری سریع است. برخی از ساختمان های اداری، احتمال دارد که ویژگی های هوشمندی مانند کنترل های بدون لمس را برای بهینه سازی کارایی داشته باشند. در حالی که اصول اولیه طراحی داخلی در تمام ساختمان ها اعمال می شود؛ اهداف و انتظارات کاربران در ساختمان های مسکونی، تجاری و اداری بر نحوه تزئینات کابین آسانسور تأثیر می گذارند. درک محیط و هدف مورد نظر ساختمان به انتخاب طراحی مناسب کمک می کند.



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 81
|
تعداد امتیازدهندگان : 28
|
مجموع امتیاز : 28
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فعال

واژه گیرلس (Gearless) به معنی بدون دنده می باشد واصطلاحا برای نوعی از موتورآسانسور استفاده میشود که بدون گیربکس می باشند. معمولا موتورهای گیرلس در آسانسورهای بدون موتورخانه استفاده (MRL) استفاده میشوند بنابراین واژه گیرلس و روملس  بیشترمواقع به جای هم بکارمیروند. خرید آسانسور گیرلس (gearless elevator) یک انتخاب برای متقاضیان نصب آسانسور در ساختمان های چند طبقه است. گروه مهندسان و پیمانکاران ترجیح می دهند از انواع آسانسورها با ظرفیت ها و عملکرد متفاوت در پروژه های خود استفاده کنند. نصب آسانسورهای گیرلس، مزایای زیادی دارد و برای اکثر ساختمان ها مناسب است. البته اختلاف قیمت آسانسور گیربکسی، قابل توجه است؛ به همین دلیل، خرید آسانسورهای گیرلس در ابتدا هزینه بیشتری دارد ولی در دراز مدت از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر تمام می شود.

آسانسور گیرلس به چه نوع آسانسوری گفته میشود؟
آسانسور برقی کششی بدون دنده (گیرلس) اولین بار توسط Otis در سال 1913 اختراع شد و اولین بار در ساختمان Woolworth در شهر نیویورک نصب شد. این نوع سیستم محرکه را می توان در ساختمان هایی با هر ارتفاعی استفاده کرد و با سرعت بسیار بالاتری نسبت به آسانسورهای گیربکسی کار می کند. این نسل جدید آسانسورها بدون نیاز به چرخ دنده ها کار می کنند و مدل های قدیمی تر منسوخ شده اند. این آسانسورها معمولاً با سرعت بیش از 500 فوت در دقیقه (یا 2.5 متر بر ثانیه) کار می کنند، اما بسته به کاربردی که دارند، برخی از آسانسورهای کششی گیرلس ممکن است با سرعتی بسیار آهسته تر نیز حرکت کنند.

در یک آسانسور گیرلس، پنج تا هشت سیم طنابی فولادی، به نام "طناب بالابر" (یا طناب سیمی)، به بالای آسانسور متصل شده و در شیارهای مخصوص به دور قرقره محرک پیچیده می شود. سر دیگر کابل به وزنه تعادلی متصل است که روی ریل های راهنما، خود شفت را بالا و پایین می برد. وزن ترکیبی کابین آسانسور و وزنه تعادل، کابل را به شیارهای قرقره محرک، فشار می دهد و در هنگام چرخش قرقره، کشش لازم را فراهم می کند.



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 109
|
تعداد امتیازدهندگان : 34
|
مجموع امتیاز : 34
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فعال

کابین آسانسورهای لوکس، دارای مزایای متعددی هستند که آنها را از کابین آسانسورهای استاندارد متمایز می کنند. این مزایا به بهبود تجربه کاربری کمک کرده و حس تجمل را ایجاد می نمایند. برخی از مزایای کلیدی کابین آسانسور لوکس عبارتند از:

پرستیژ و ظرافت
کابین آسانسور لوکس، شکوه و ظرافت را به هر ساختمان می بخشد. این ویژگی به تنهایی، آن را به گزینه جذابی برای مجتمع های مسکونی سطح بالا، هتل های مجلل و فضاهای اداری ممتاز تبدیل می کند. کابین آسانسورهای لوکس، تصویری از تجمل و اعتبار که با فضای کلی ساختمان هماهنگ است، ایجاد می نماید.

راحتی بیشتر
کابین آسانسورهای لوکس، راحتی مسافران را در اولویت قرار می دهند. این کابین ها با فضای داخلی جادار، صندلی مجلل و کیفیت بالا، تجربه ای دلپذیر و لذت بخش را برای مسافران تضمین می کنند. توجه به جزئیات از نظر طراحی و راحتی، تجربه کلی کاربران را بهبود می بخشد.

گزینه های سفارشی سازی
کابین های آسانسور لوکس، قابل سفارشی سازی هستند. این کابین ها می توانند متناسب با سبک معماری و اولویت های ظاهری ساختمان ساخته شوند. این انعطاف پذیری، امکان طراحی منحصر به فرد کابین آسانسور را فراهم می کند.



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 123
|
تعداد امتیازدهندگان : 39
|
مجموع امتیاز : 39
تاریخ انتشار : شنبه 22 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فعال

بدنه کابین آسانسور استیل دودی، دارای ورق هایی است که در برابر رطوبت و پوسیدگی مقاوم هستند. در میان انواع پرکاربرد ورق های فولادی برای بدنه اصلی کابین، ورق های گالوانیزه از محبوبیت بالایی برخوردار هستند. علاوه بر این، از ورق های فولادی و روغنی نیز برای بدنه استفاده می شود. به طور معمول برای بدنه کابین از ورق هایی با ضخامت 1.5 میلی متر استفاده می کنند. برای سقف و کف، ورق هایی با ضخامت 2 میلی متر کاربرد دارند.
بدنه کابین به شکل لته است که بین 30 تا 40 سانتی متر عرض دارد و با ارتفاع کابین هماهنگ می باشد. تا زدن لبه های لته ها به اندازه حداقل 3.5 سانتی متر و بستن آنها به یکدیگر باعث تقویت بدنه می شود. در نتیجه، کابین به ارتفاع مفید حداقل 2 متر می رسد. حفظ فاصله 2 تا 5 سانتی متری بین بدنه کابین آسانسور و سطح داخلی دیواره چاه آسانسور بسیار مهم است. ساخت بدنه در قطعات کوچکتر، نصب و مونتاژ آن را در داخل چاه تسهیل می کند. به علاوه، کوچک طراحی کردن قطعات بدنه، امکان باز کردن و مونتاژ راحت آن را از داخل چاه آسانسور فراهم می آورد.



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 168
|
تعداد امتیازدهندگان : 52
|
مجموع امتیاز : 52
تاریخ انتشار : شنبه 15 ارديبهشت 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فعال

کابین آسانسور شامل اجزای مختلفی است که با هم کار می کنند تا ایمنی را برای مسافران تضمین کنند. در میان این اجزا، چارچوب، بدنه و کف و سقف از اجزای اصلی هستند. طراحی هر یک از اجزاء نقش مهمی در ارائه حداکثر ایمنی دارد. کابین آسانسور استیل دودی، علاوه بر این اجزای اصلی شامل قطعات و لوازم جانبی دیگری نیز می باشد. برخی از اجزای اصلی ساختار کابین آسانسور عبارتند از:

چارچوب کابین آسانسور استیل دودی
چارچوب که به نام یوک نیز شناخته می شود، ساختار کلی کابین آسانسور را تشکیل می دهد. چارچوب، کابین آسانسور استیل دودی را در جای خود نگه می دارد. چارچوب کابین، از دو قسمت زیر تشکیل شده است:

  • یوک بالایی (Cross-Head)

 

  • یوک پایینی (Planker)

عناصر مختلفی مانند ورق بدنه، کف، ترمزایمنی یا پاراشوت، کفشک و سر سیم بکسل بر روی چارچوب نصب شده اند. این چارچوب به عنوان یک مکانیسم انتقال مستقیم وزن بار و مسافران به سیم بکسل عمل می کند. از این طریق، چارچوب، حرکت آسان آسانسور را تضمین می نماید.



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 172
|
تعداد امتیازدهندگان : 51
|
مجموع امتیاز : 51
تاریخ انتشار : شنبه 25 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فعال

وجود برخی از عوامل از جمله سیستم نورپردازی هوشمند در کابین آسانسور حیاتی نیست و اگر نباشد تاثیری بر روی کارکرد آسانسور ندارد ولی بر روی قیمت کابین تاثیر مستقیمی دارد. جالب است بدانید که قطعات تزئینی و ظاهری بیشترین بخش قیمت کابین آسانسور را به خود اختصاص می دهند و اگر به دنبال کابین آسانسور با قیمتی مناسب باشیم، می بایست به تزئینات و ظاهر آن کمی بی توجه تر باشیم تا بتوانیم کابین را با قیمتی مناسب خریداری نماییم.
عواملی دیگر از جمله قطعات فنی بسیار مرغوب و با کیفیت، می توانند بر روی قیمت کابین آسانسور تاثیر گذار باشند. استفاده از بلبرینگ ها، اتصالات، سیم کشی، سیستم الکتریکی و نور پردازی مرغوب و با کیفیت می تواند در افزایش قیمت کابین آسانسور نقش بسزایی داشته باشد. اما اگر بخواهیم کابین آسانسور ارزانی داشته باشیم، می بایست از قطعات درجه دو یا سه با کیفیتی متوسط استفاده نماییم تا قیمت کابین کاهش یابد؛ اما در نظر داشته باشید که استفاده از قطعات با کیفیت متوسط، سبب کاهش طول عمر کابین می شود و می بایست در حفظ و نگهداری آن بسیار کوشا باشیم.

https://fpflift.com/



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 165
|
تعداد امتیازدهندگان : 48
|
مجموع امتیاز : 48
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فعال

کفپوش از سه بخش تشکیل می شود؛ بخش اول در نخستین لایه کابین آسانسور و در قسمت بیرونی آن قرار دارد که از جنس فولاد ساخته شده و دارای یک لایه نازک از فلز است. این لایه از کفپوش، استحکام داخل کابین آسانسور را حفظ می کند و سبب می شود تا در حین وقوع سانحه وضربات شدید، چهار چوب آسانسور از یک دیگر جدا نشوند و محکم تر باشند.
پس از آن، یک لایه میانی از جنس ابر فشرده یا فوم متراکم شده یا MDF بین دولایه قرار می گیرد که سبب می شود در حین وقوع حادثه یا ضربات شدید، کفپوش کابین آسانسور، ضربات را دفع کند و آسیب کمتری به مسافران برساند. ولی لازم به ذکر است که اگر این مواد ، از جنس مرغوبی نباشند، سبب می شود که پس از مدتی دچار پوسیدگی و از بین رفتن شود و لایه سوم کفپوش زیر پای مسافران لق شود. پیشنهاد می شود هر سه سال یک بار، فوم های متراکم و ابر های فشرده کفپوش کابین را تعویض نمایید تا دچار مشکل نشوید. علاوه بر آن، لایه میانی کفپوش آسانسور، سبب می شود تا عایق خوبی در برابر صدا های موتور به وجود آید و صدای کمتری به داخل کابین برسد.
سومین لایه که داخل کابین آسانسور می توانیم آن را رویت کنیم، از جنس سنگ مرمر و تراورتن است. سومین لایه کفپوش آسانسور، می تواند نقش بسزایی در زیبایی داخل کابین را ایفا کند وسبب زیبا تر شدن کابین گردد. علاوه بر آن، وجود سنگ های زینتی برای کفپوش داخل آسانسور، سبب می شود تا در حین ایستادن بر روی آن احساس استحکام بالایی داشته باشیم و دیگر از استفاده از آسانسور ترسی نداشته باشیم. مهم ترین بخش داخل کابین آسانسور، کفپوش آن است. کفپوش، علاوه بر زیبا سازی فضای داخل کابین آسانسور، می تواند حفاظت جان مسافران را بر عهده بگیرد. پیشنهاد می شود در حین خریداری اجزای آسانسور، برای کفپوش حتما از اجناس مرغوب و با کیفیت استفاده نمایید تا شاهد زیبایی کابین آسانسور خود شوید و لذت ببرید.



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 123
|
تعداد امتیازدهندگان : 46
|
مجموع امتیاز : 46
تاریخ انتشار : جمعه 10 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فعال

بازسازی کابین آسانسور، یک جنبه مهم برای حفظ ایمنی و عملکرد کلی سیستم آسانسور است. هنگام بررسی بازسازی کابین آسانسور، شرایط زیر را در نظر بگیرید:

  • ایمنی و استانداردها و مقررات ایمنی لازم
  • روشنایی مناسب
  • نرده های ایمن
  • کفپوش های ضد لغزش
  • علائم اضطراری واضح
  • مجهز به سیستم های ارتباطی اضطراری برای مسافران
  • راحتی
  • تهویه مناسب
  • کنترل دما ( در مواقع لزوم کولر و گرمکن برای هوای داخل کابین)
  • به حداقل رساندن سطح لرزش و صدا
  • دسترسی برای مسافران دارای معلولیت یا تحرک محدود
  • قرار دادن سیستم خودکار باز شدن درب ها
  • فضای داخلی جادار برای قرار دادن صندلی های چرخدار
  • علائم بریل برای شاسی احضار
  • اعلام رسیدن به طبقات به صورت شنیداری
  • زیبایی شناسی و فضایی مدرن و جذاب
  • استفاده از مواد با کیفیت بالا
  • پرداخت های شیک
  • وسایل روشنایی با طراحی خوب
  • دوام
  • قابلیت تحمل استفاده مکرر، بارهای سنگین و شرایط مختلف محیطی
  • استفاده از مواد مستحکم و بادوام
  • بهره وری انرژی
  • استفاده از سیستم های روشنایی کم مصرف
  • حالت های آماده به کار برای دوره های بیکاری


:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 125
|
تعداد امتیازدهندگان : 41
|
مجموع امتیاز : 41
تاریخ انتشار : پنج شنبه 2 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فعال

اگر در فکر این هستید که قیمت ماهانه سرویس آسانسور در ساختمان شما چقدر باید باشد و این یک دغدغه ذهنی برای شما است، تا پایان مطلب با ما همراه باشید؛ چرا که این بحث را به طور ویژه به این موضوع اختصاص داده ایم. در این بخش به تمام مواردی اشاره می کنیم که باید درباره هزینه تعمیرات نگهداری آسانسور بدانید. شاید تعجب کنید اما در محاسبه هزینه سرویس و نگهداری آسانسور، پرداختن به هزینه های ساختمان ضرورت دارد.

طبق آخرین گزارشات که درباره هزینه نگهداری آسانسور و قیمت سرویس ماهانه آسانسور منتشر شده، این هزینه ها بسته به نوع ارتفاع ساختمان و نوع کاربری و حجم جابجایی (ترافیک) متفاوت است. هزینه برای نگهداری و تعمیرات آسانسور، یکی از موارد مهم در هزینه های اداره یک ساختمان است . برای این که بهتر بتوانید هزینه آسانسور ساختمان خود را در هر ماه ارزیابی کنید، باید هزینه های ساختمان خود را دسته بندی کنید. راه های ساده ای وجود دارد که به شما کمک می‌کند هزینه تعمیرات- نگهداری آسانسور را در ساختمان خود محاسبه کنید. بر اساس اینکه تعداد توقف آسانسور شما چقدر باشد و تعداد واحد وکاربری ساختمان چگونه باشد ، قیمت سرویس ماهانه آسانسور متفاوت است.



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 127
|
تعداد امتیازدهندگان : 42
|
مجموع امتیاز : 42
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فعال

بهترین مارک موتور آسانسور در انواع مختلف در بازار وجود دارد که هر کدام متعلق به یک شرکت تولید کننده در کشورهای مختلف هستند. موتور آسانسور، از تجهیزات کارآمد با عملکرد بالا است که در واقع می ‌توان آن را قلب آسانسور نامید! بدون‌ موتور، هیچ آسانسوری کار نمی کند!
آسانسورها بسته به عملکرد خود، مجهز به موتورهای هیدرولیکی یا موتورهای گیربکسی هستند. موتور بدون گیربکس نیز برای انواع آسانسور به کار می رود. نیروی لازم برای حرکت کابین از طریق موتور تامین می ‌شود. اگر بخواهیم بهترین برندهای موتور را معرفی کنیم، شاید بیشتر از ۱۰ نمونه در فهرست قرار بگیرد اما هرکدام از این تجهیزات مزایا و معایب خاص خود را دارند.
بهترین مارک موتور آسانسور از نظر ویژگی های ساختاری در برندهای مختلف با هم مشابه هستند، اما ممکن است از نظر طراحی، میزان مصرف برق، بازدهی انرژی و تامین نیروی لازم برای آسانسور، تفاوت های جزئی و اساسی با هم داشته باشند. قیمت موتور در برندهای مختلف، متفاوت است. در حال حاضر، معتبرترین برندهای تولید کننده موتور به شرکت های ایتالیایی تعلق دارد.
مثلا ممکن است شما انواع موتور خارجی را در بازار جستجو کنید که بیشتر از ۹۰ درصد آنها ساخت کشور ایتالیا باشد. علاوه بر شرکت های ایتالیایی، کشورهای اسپانیا، ترکیه، آلمان و چین هم تولید کننده بهترین مارک موتور هستند. در حال حاضر آلمان و ایتالیا در تولید موتور در جهان رتبه بالاتری دارند. اکثر محصولاتی که به ایران وارد می شوند و در انواع آسانسور به کار می ‌روند، تولید همین دو کشور است.



:: برچسب‌ها: انواع موتور آسانسور , قیمت موتور آسانسور , بهترین موتور آسانسور ,
:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 107
|
تعداد امتیازدهندگان : 37
|
مجموع امتیاز : 37
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 شهريور 1402 | نظرات ()